Merita Citit

Accident între un motor și o dubă, în această dimineață pe Calea dorobanților din București

În dimineața aceasta, pe Calea Dorobanților din București, a avut loc un accident în care au fost implicate o motocicletă și o dubă. În urma impactului, șoferul motocicletei a necesitat îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier s-a desfășurat în jurul orei 07:00, la intersecția dintre Calea Dorobanților și strada Teheran, în Sectorul 1 al Bucureștiului, conform informațiilor furnizate de InfoTraficRomânia.ro. Coliziunea s-a produs între o autoutilitară (dubă) și o motocicletă.

Ca urmare a accidentului, la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției, precum și echipe ale serviciului SMURD. Acestea au acordat îngrijiri necesare șoferului motocicletei. Acesta a fost supus unei evaluări medicale amănunțite pentru a determina dacă a suferit leziuni semnificative în urma impactului.

Un martor ocular al accidentului a transmis următoarele detalii:

Rider conștient. Acuză durere la umăr și piciorul drept. În rest ok. A plecat cu SMURD.

Echipele polițienești prezente la locul evenimentului desfășoară investigații pentru a elucida cu exactitate circumstanțele în care s-a produs coliziunea dintre cele două vehicule. Circulația rutieră în zona respectivă a fost perturbată pe durata desfășurării cercetărilor la fața locului.

Previous ArticleRomgermed – cel mai mare ambulatoriu de specialitate, va fi inaugurat în septembrie 2023Next ArticleJoi după-amiază s-a produs un grav accident pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București
x
Da-mi un "Like":