Merita Citit

Joi după-amiază s-a produs un grav accident pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București

Pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București, joi după-amiază, în data de 17 august, s-a produs un accident grav. În eveniment, o dubă a fost implicată și s-a răsturnat, provocând rănirea ușoară a 6 persoane, conform mărturiilor martorilor.

Conform informațiilor furnizate de Info Trafic România, se pare că șoferul dubei a pierdut controlul volanului pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, în apropierea intersecției cu strada Oaspeților, în urma unei coliziuni cu o mașină și alte două autovehicule parcate.

Din totalul persoanelor implicate, 6 au suferit răni, dintre care două au fost transportate la Spitalul Elias pentru a primi îngrijiri medicale. Atât șoferul dubei, cât și conducătorul autoturismului au fost supuși testului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov a anunțat evenimentul pe grupul de Facebook, oferind detalii și imagini de la locul accidentului. Anunțul a fost postat la ora 17:11:

Șos Sisești
Ziua și accidentul grav…
4 victime din dubă rănite ușor, a precizat Alex Panciu.

Un alt membru al comunității a menționat că Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești a început să fie confundată cu o autostradă, dat fiind faptul că are două benzi pe fiecare sens de mers.

Previous ArticleAccident între un motor și o dubă, în această dimineață pe Calea dorobanților din BucureștiNext ArticleJoi, 17 august, a început al patrulea tratament de dezinsecție pentru combaterea căpușelor în București
x
Da-mi un "Like":