Merita Citit

Polițiștii locali i-au confiscat unui operator economic suma de 640.320 lei pentru ignorarea măsurii de suspendare a activității comerciale

Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București a continuat seria de inspecții cu scopul de a verifica respectarea legalității în activitatea mai multor agenți economici.

În urma acestor inspecții, polițiștii locali au constatat că un operator economic din Sectorul 4 al Capitalei a ignorat măsura de suspendare a activității comerciale. Ca urmare, a primit o amendă din partea inspectorilor Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București și s-a dispus confiscarea sumei de 640.320 lei.

Echipa de inspectorat a Poliției Locale București continuă să desfășoare inspecții pentru a verifica dacă restaurantele, cafenelele și alte localuri publice își desfășoară activitățile comerciale în conformitate cu autorizațiile necesare, conform informațiilor transmise de către Poliția Locală București pe pagina sa de Facebook. În cadrul acestor controale, se verifică, de asemenea, modul de folosire și ocupare a domeniului public, respectarea orarului de funcționare, respectarea normelor de mediu și practicile de colectare selectivă a deșeurilor.

Polițiștii le reamintesc agenților economici că buna desfășurare a activităților comerciale este condiționată de respectarea normelor legale.

De asemenea, polițiștii locali vor întreprinde patrule în tramvaiele de pe linia 32. Numeroase reclamații au fost primite cu privire la comportamentul necivilizat și nerespectarea curățeniei în mijloacele de transport din București. Ca urmare, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că polițiștii locali vor monitoriza zilnic tramvaiele de pe linia 32. Acesta a subliniat că vor fi aplicate amenzi călătorilor care nu se comportă civilizat și nu mențin curățenia.

STB nu poate menține curățenia din tramvaie dacă unii pasageri mănâncă semințe, ascultă manele cu volumul la maxim și vandalizează stațiile cu graffiti sau alte mâzgălituri. Și eu mai ascult manele, la petreceri, dar nu în tramvai!
Agenții Poliției Locale vor fi prezenți zilnic în tramvaiele de pe linia lui 32: urmează amenzi pentru călătorii care nu se comportă civilizat și nu păstrează curățenia.

În cazul în care călătorii observă situații neconforme în autobuze sau tramvaie, pot suna la numărul de telefon al Poliției Locale a Municipiului București, 021 9752.

Previous ArticleMai multe terenuri de sport din parcurile din București se află în reabilitare, iar lucrările sunt aproape finalizateNext ArticlePrimăria Sectorului 3 va organiza, în septembrie, a doua ediție a competiției sportive „Cupa Sectorului 3”
x
Da-mi un "Like":