Merita Citit

În acest weekend, centrul Bucureștiului va fi luat cu asalt de „Noaptea Dansului”

În acest weekend, centrul orașului va găzdui evenimentul „Noaptea Dansului”, considerat cel mai mare eveniment dedicat dansului din București. Strada Calea Victoriei va deveni un adevărat ring de dans, plin de bucurie și energie pozitivă.

Sâmbătă, pe 26 august 2023, bucureștenii sunt invitați să participe pe Calea Victoriei pentru a se distra și relaxa alături de peste 200 de dansatori profesioniști. „Noaptea Dansului” va aduce în fața participanților peste 15 stiluri de dans diferite, oferite de cele 45 de studiouri partenere.

Petrecerea stradală va debuta la ora 18:00, iar cei prezenți sunt așteptați să se alăture în una dintre cele șase zone principale unde vor avea loc spectacolele. Iată aceste zone:

  1. Cercul Militar Național – Tango, milonga, tango vals, tango nuevo, balet, dans contemporan.
  2. Monumentul Revoluției – Salsa, Bachata, Afro, Kizomba.
  3. Hotel Radisson – Zumba, dance fitness, Fetno, Dans sportiv, Shuffle dance, K-pop.
  4. Grădina Monteoru – Salsa, bachata, zouk, kizomba, Rumba Cubana, Afro-Cuban.
  5. Palace Casino – West Coast Swing, Lindy hop, Rockabilly, Theatre jazz, Modern jazz, și alte stiluri de salsa și bachata.
  6. Muzeul Enescu – Dansuri etnice, dansuri populare românești, dansuri grecești, dansuri irlandeze, dans Indian/Bollywood.

Participanții vor avea parte de momente de dans inedite, flash-mob-uri, dans comunitar și interacțiuni cu cei din jur. Atmosfera pe Calea Victoriei va fi plină de spirit de petrecere în acest sfârșit de săptămână.

În plus, studiourile de dans partenere vor oferi lecții demonstrative gratuite participanților. Pentru a participa, trebuie să vă înscrieți pe site-ul evenimentului. Cursurile vor avea loc după data evenimentului, în școlile de dans.

Organizatorii evenimentului transmit că:

Energia din stradă va fi imensă, așa că dorim să menținem focusul pe această manifestare unică din Capitală, de fiesta urbană, iar toți cei care vor dori să ia parte la lecții demonstrative gratuite de dans o pot face, prin înscriere pe site-ul noapteadansului.ro, urmând să le fie comunicate datele la care pot merge în școli după 26 august.

După desfășurarea evenimentului pe Calea Victoriei, atmosfera se va muta în foaierul Sălii Polivalente. Oportunitatea de a participa la petrecerea „Bucureștiul Dansează-Dancing Colors” îi așteaptă pe bucureșteni, aceasta fiind programată să înceapă la ora 22:00.

Aduce un concept nou și vibrant pe scena evenimentelor din oraș, promițând o experiență colorată și plină de energie la sfârșit de vară.

Pentru a putea participa la această petrecere, trebuie să achiziționați un bilet care poate fi obținut accesând ACEST link.

Organizatorii au pregătit o petrecere cu totul specială, unde playlisturile vor cuprinde o gamă variată de stiluri muzicale, inclusiv pop, rock, disco, funk, hip-hop, electro, hituri nostalgice românești pentru dans, best of decades (1990-2000, 2000-2010 și 2010-2022), și latino, printre altele.

Pe lângă accesul la eveniment, achiziționarea biletului vă aduce și alte beneficii, precum:

  • O zi gratuită de acces la World Class.
  • O lecție de dans gratuită.

Voucherele pentru aceste beneficii vor fi distribuite participanților la punctele de acces din foaierul Sălii Polivalente în data de 26 august. Vă rugăm să rețineți că participanții la petrecere trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani.

Previous ArticleLucrările de modernizare pe Bulevardul Gheorghe Șincai avanseazăNext Article500 de noi locuri de parcare cu plată vor fi disponibile, începând din septembrie, în zona de nord a Bucureștiului
x
Da-mi un "Like":