Merita Citit

Continuă curățenia pe Șoseaua Pantelimon. Astăzi, echipele de salubrizare intervin pe sensul de mers către Piața Obor

Primăria Sector a transmis că urmează o nouă zi de curățenie generală pe Șoseaua Pantelimon. Astăzi, echipa de salubrizare a administrației publice va interveni pe sensul de mers către Piața Obor.

Eforturile de a menține curățenia pe bulevardele și arterele importante din Sectorul 2 continuă. Autoritățile sectorului au comunicat locuitorilor că astăzi, 24 august 2023, echipele de salubrizare vor desfășura din nou operațiuni de curățenie pe Șoseaua Pantelimon.

Se precizează că în această săptămână va fi continuată curățenia pe traseul îndreptat spre Piața Obor, mai exact, se va efectua igienizarea segmentului dintre strada Ion Heliade Rădulescu și șoseaua Iancului.

În scopul desfășurării unei curățenii eficiente în această zonă, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze vehiculele pe porțiunea de drum menționată. Restricția este valabilă între orele 10:00 și 17:00.

Vom acționa mecanizat, cu utilaje, și de aceea avem rugămintea să nu vă lăsați mașinile parcate în această zonă.

Echipele de salubrizare vor efectua operațiuni de adunare a prafului și a deșeurilor de pe:

  • Carosabil, până la bordură,
  • Trotuare.

Conducătorii auto care nu își mută vehiculele riscă să primească amenzi. Administrația locală îi îndeamnă pe cetățeni să distribuie acest anunț referitor la curățenia planificată în zonă, astfel încât cât mai mulți șoferi să fie informați.

Vă rugăm să distribuiți anunțul pentru a ajunge la cât mai multe persoane care dețin mașini și locuiesc în zona menționată mai sus.

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil.

În săptămânile anterioare, Administrația Sectorului 2 a efectuat operațiuni de curățenie pe următoarele artere cu trafic intens:

  • Șoseaua Pantelimon,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu,
  • Bulevardul Lacul Tei,
  • Bulevardul Basarabia,
  • Bulevardul Carol I,
  • Bulevardul Pache Protopopescu.

Acțiunile de igienizare a străzilor importante și cu circulație intensă din aria administrată vor continua și în perioada următoare.

Previous Article3.000 de camere de supraveghere vor fi montate în Sectorul 6 al CapitaleiNext ArticleCăminul de bătrâni „La Vecinul cel Bun”, din Sectorul 4, încă funcționa deși a fost închis în iulie
x
Da-mi un "Like":