Merita Citit

Parcarea supraetajată ce a fost realizată lângă stația de metrou Tudor Arghezi va fi finalizată în curând. Se fac ultimele retușuri

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dezvăluit că parcarea supraetajată construită în apropierea stației de metrou Tudor Arghezi se află în faza finală și va fi gata în curând. Echipele de muncitori sunt acum dedicate detaliilor finale ale proiectului.

Într-un timp scurt, rezidenții din Ilfov și București vor putea beneficia de noua parcare, recent dezvoltată de Primăria Sectorului 4 în apropierea stației de metrou Tudor Arghezi. Lucrările sunt pe ultima sută de metri, conform anunțului primarului Daniel Băluță.

Edilul a indicat că următoarele etape de lucru vor implica:

  • Montarea elementelor arhitecturale pe fațadă
  • Amenajarea spațiilor verzi.

Daniel Băluță a transmis:

Nouă, modernă și practică! Aceasta este parcarea etajață de lângă stația de metrou Tudor Arghezi.
Mai avem de montat elementele arhitecturale ale fațadei și de amenajat spațiile verzi pentru a încheia și acest obiectiv de investiții.

Primarul a distribuit o serie de imagini de pe șantierul în curs de desfășurare. Stația de metrou Tudor Arghezi a fost finalizată la sfârșitul anului precedent. Cu toate acestea, aceasta încă nu este operațională, în ciuda declarației directorului Metrorex, Mariana Miclăuș, conform căreia stația ar fi trebuit să fie funcțională din martie – aprilie 2023.

În luna mai, secretarul general al USLM a explicat că motivul pentru care stația nu poate fi pusă în funcțiune este lipsa de suficiente trenuri și personal din partea Metrorex.

Cu ce personal dăm drumul la Tudor Arghezi, că noi ne cârpim acum să ajungem pe unde avem obligaţia. Cu ce trenuri? Din ce am înțeles noi, acolo va fi un sistem tip pendul. Să vedem ce va fi. E foarte bine că ne extindem și să dea Dumnezeu ca în 2027 să mergem până la Aeroportul Otopeni cu trenul pe Magistrala 6, a afirmat Marian Artimon, conform Adevărul.

Pentru a permite accesul călătorilor la noua stație de metrou, Metrorex trebuie să dispună de cel puțin 60 de angajați. În continuare, rămâne să vedem cât va mai dura până când stația Tudor Arghezi va fi deschisă în cele din urmă pentru utilizatori.

Previous ArticleContractul colectiv de muncă al angajaților STB expiră la sfârșitul lunii august. Șoferii ar putea face grevăNext ArticleNoi imagini, filmate din dronă, de pe șantierul de la Piața Eroii Revoluției. Lucrările avansează pe zi ce trece
x
Da-mi un "Like":