Merita Citit

Bărbatul care a agresat sexual trei femei în liftul blocului, în Sectorul 6, a fost filmat. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

Una dintre cele trei agresiuni care au avut loc vineri seară, 25 august, în decurs de nici trei ore, în liftul unor blocuri din Sectorul 6 al Capitalei a fost surprinsă într-o filmare de camerele de supraveghere montate în lift.

În imagini, se vede cum o femeie intră în lift, cu plasele de cumpărături. După ea, intră și bărbatul. Acesta o apucă de față, iar femeia încearcă să se apere și îl împinge afară din lift. Bărbatul începe să o lovească și apoi fuge.

Poliția Capitalei a anunțat că primul apel la 112 a fost primit în jurul orei 20.50, autoritățile fiind sesizate de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6, un bărbat a agresat-o sexual.

10 minute mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a anunţat Poliţia că în timp ce se afla în lift, în aceeaşi zonă, un bărbat a agresat-o sexual, după care i-a furat geanta în care avea un laptop şi mai multe bunuri personale.

Aproape de miezul nopţii, bărbatul a mai agresat o femeie, în vârstă de 33 de ani, tot în lift, şi i-a furat 150 de lei. După acest al treilea atac, invididul a fost prins și reținut pentru 24 de ore, pentru agresiune sexuală și tâlhărie.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că prima agresiune a avut loc pe Aleea Bârsănești, a doua pe strada Bârsănești nr. 3, iar a treia pe strada Virtuții.

Bărbatul a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie, fiind eliberat pe 3 august 2022, potrivit surselor ziarului.

Previous Article400 de voluntari pentru sărbătoarea ciclismului din București. Ce înseamnă să ajuți fără a primi niciun ban? „Te face să dai tot ceea ce este mai bun în tine”Next Article
x
Da-mi un "Like":