Merita Citit

Trei femei, agresate sexual și jefuite de un bărbat în liftul blocului, în Sectorul 6. Una dintre agresiuni a fost filmată

Agresiunile din liftul blocului au avut loc vineri seara, 25 august, în decurs de nici trei ore, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei.

UPDATE ora 10.39: Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propuneri legale, anunță Poliția Capitalei.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că bărbatul a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie, fiind eliberat pe 3 august 2022.

Prima agresiune a avut loc pe Aleea Bârsănești, a doua pe strada Bârsănești nr. 3, iar a treia pe strada Virtuții, potrivit surselor ziarului.

Una dintre agresiuni a fost surprinsă de camerele de supraveghere din liftul blocului.

***

Știrea inițială: Primul apel la 112 a fost primit în jurul orei 20.50 de către Secția 21 de Poliție. Autoritățile au fost sesizate de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6, un bărbat a agresat-o sexual.

10 de minute mai târziu, tot în Sectorul 6, o altă femeie, de 38 de ani, a sunat la 112 să reclame că a fost agresată sexual și jefuită de un bărbat care intrase cu ea în lift.

„Tot la aceeași dată, în jurul orei 21.00, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a sesizat, prin apel 112, aceeași unitate de poliție, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, în Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violență, de geanta în care avea un laptop și mai multe bunuri personale”, potrivit comunicatului Poliției Capitalei.

Ulterior, în jurul orei 23.40, o a treia femeie, de 33 de ani, a sesizat Poliția Capitalei că un bărbat ar fi agresat-o sexual, tot în lift, în Sectorul 6. Femeii i s-au furat și 150 de lei.

„În jurul orei 23.40, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, de către o a treia femeie, în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că, un bărbat ar fi agresat-o sexual, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6 și ar fi deposedat-o, prin violență, de 150 de lei”, precizează autoritățile.

Polițiștii au început verificările, iar la scurt timp, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost identificat și depistat, acesta fiind condus la sediul de poliție.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sector 6, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de „agresiune sexuală” și două infracțiuni de „tâlhărie”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Previous ArticleNext ArticleREPORTAJ. Ce se citește în închisoarea de la Jilava? Educatorii le recomandă Alecsandri, deținuții cer Osho: „Spun că vor dezvoltare personală”
x
Da-mi un "Like":