Merita Citit

Amenințări cu bombe, trimise pe e-mail la ministere din București

Toate sediile ministerelor din București au primit avertismente cu privire la prezența unor dispozitive explozive; aceste instituții au primit amenințări prin e-mail și au emis avertismente că bombe au fost plasate în clădirile lor și că acestea ar urma să detoneze în curând.

Aceste amenințări de astăzi survin în urma celor de săptămâna trecută, care au fost transmise la mai multe tribunale și spitale din București, dar care s-au dovedit a fi toate false.

Ministerele din București au primit e-mailuri care anunțau că în sediile lor ar fi plasate mai multe dispozitive explozive. Ministerul Educației și Ministerul Mediului confirmă, pentru A3-CNN, că au primit astfel de amenințări, iar autoritățile evaluează situația pentru a decide dacă este necesar să evacueze clădirile ministerelor.

Vom reveni cu amănunte.

Previous ArticlePrimăria din Sectorul 5 a anunțat că ieri, 27 august 2023, au fost demarate ample controale la toate stațiile de GPL din sectorNext ArticlePrefectul Capitalei a convocat luni dimineață, 28 august, Colegiul prefectural al Capitalei, pentru a discuta despre stațiile GPL și benzinăriile dintre blocuri
x
Da-mi un "Like":