Merita Citit

Autobuzele liniei 106 circulă deviat pe sensul spre Cartier Roșu din cauza unor lucrări Distrigaz

Datorită unor lucrări desfășurate de către Distrigaz, autobuzele de pe traseul liniei 106 înregistrează devieri pe direcția către Cartierul Roșu.

Conform informațiilor furnizate de Info Trafic București și Ilfov, autobuzele aflate pe ruta liniei 106 vor parcurge un traseu ocolitor pe direcția către Cartierul Roșu. Devierea începe de la intersecția străzilor Ghirlandei și Strada Apusului, continuând pe Strada Apusului, apoi pe Bulevardul Iuliu Maniu și Strada Mărgelelor, după care se revine la traseul normal.

Această deviere a fost impusă în contextul lucrărilor derulate de Distrigaz pe strada Ghirlandei.

Din cauza unor lucrări efectuate de Distrigaz pe strada Ghirlandei, autobuzele liniei 106 circulă deviat pe sensul spre Cartier Roșu, de la Str. Ghirlandei/Str. Apusului, pe Str. Apusului, Bd. Iuliu Maniu, Str. Mărgelelor, apoi traseul de bază.

STB a comunicat vineri că, începând cu data de sâmbătă, 26 august 2023, autobuzele care operează pe traseul navetă 625 vor urma o rută alterată.

Această schimbare a fost introdusă pentru a evita congestiile rutiere frecvente care apar pe străzile Str. Răzoare, Șos. Panduri și Bd. Geniului.

Începând de sâmbătă, 26.08.2023, linia navetă de autobuz 625 va funcționa pe un traseu modificat, în vederea evitării ambuteiajelor înregistrate frecvent pe arterele Str. Răzoare, Şos. Panduri și Bd. Geniului.

În consecință, începând de la Bulevardul Timișoara, autobuzele de pe linia 625 vor parcurge următorul traseu modificat: vor continua pe Drumul Sării până la stația „Drumul Sării”, apoi vor face o întoarcere pe Drumul Taberei, Bulevardul General Paul Teodorescu și Bulevardul Timișoara, după care vor reveni la traseul actual, în felul următor:

Pentru direcția către „Drumul Sării”: de la terminalul „Depoul Militari”, vor circula pe Strada Preciziei, Strada Valea Cascadelor, Bulevardul Timișoara, Drumul Sării, până la stația „Drumul Sării”.

Pentru direcția către „Depoul Militari”: vor pleca de la stația „Drumul Sării”, vor urma traseul Drumul Sării, Drumul Taberei, Bulevardul General Paul Teodorescu, Bulevardul Timișoara, Strada Valea Cascadelor, Strada Preciziei și vor ajunge la terminalul „Depoul Militari”.

Previous ArticlePrefectul Capitalei a convocat luni dimineață, 28 august, Colegiul prefectural al Capitalei, pentru a discuta despre stațiile GPL și benzinăriile dintre blocuriNext Article
x
Da-mi un "Like":