Merita Citit

Joi, 31 august 2023, se face curățenie generală pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, din Sectorul 2

Ziua de joi este desemnată pentru acțiunea de curățenie în Sectorul 2. Primăria Sectorului 2 (PS2) a comunicat că în data de 31 august 2023 va avea loc o curățenie generală pe Calea Moșilor, în intervalul cuprins între Bucur Obor și Bd. Carol I. Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite parcarea mașinilor în această zonă în acea zi.

Curățăm în profunzime carosabilul și trotuarele din Sectorul 2, transmite PS2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Joi, Primăria Sectorului 2 desfășoară o acțiune de curățenie generală pe Calea Moșilor, între intersecțiile Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers către Bd. Carol I.

Echipele de curățenie vor efectua operațiunile cu ajutorul echipamentelor mecanizate, inclusiv utilaje specializate, iar activitatea va viza nu doar partea carosabilă, ci și trotuarele, fiind efectuată curățarea până la bordură. Întrucât vor fi implicate lucrări de curățenie și pe trotuare, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite parcare în această zonă în ziua menționată.

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil, precizează Primăria Sectorului 2.

Primăria Sectorului 2 îndeamnă bucureștenii să răspândească acest anunț pentru a asigura că informația ajunge la cât mai multe persoane care locuiesc în zona respectivă și dețin vehicule.

În cazul în care șoferii nu iau în considerare anunțul făcut de Primăria Sectorului 2 și nu mută mașinile parcate pe Calea Moșilor, între intersecțiile Bucur Obor și Bd. Carol I, sensul către Bd. Carol I, trebuie să știe că există riscul să primească amenzi. În săptămânile recente, PS2 a realizat acțiuni de curățenie pe următoarele artere cu trafic intens:

  • Șoseaua Pantelimon;
  • Șoseaua Ștefan cel Mare;
  • Șoseaua Mihai Bravu;
  • Bulevardul Lacul Tei;
  • Bulevardul Basarabia;
  • Bulevardul Carol I;
  • Bulevardul Pache Protopopescu.

Cel mai probabil, eforturile de igienizare a carosabilului și trotuarelor vor continua și în perioada viitoare.

Previous ArticleUn șofer a intrat cu mașina în gardul unei case de pe Șoseaua Alexandriei, la intrarea în CapitalăNext Article„Regalul de Gimnastică”, cel mai mare eveniment internațional sportiv organizat de Federația de Gimnastică în România, va avea loc la București
x
Da-mi un "Like":