Merita Citit

Accesează drfelixhairimplant.ro dacă te confrunți și tu cu pierderea părului!

Uneori, atât bărbații, cât și femeile se confruntă cu căderea firelor de păr din pricina deteriorării foliculilor și subțierii acestora. Căderea firelor de păr produce o rărire a zonei, astfel încât îți dorești să acoperi acele zone cu diverse pălării sau chiar cu peruci în unele situații. Dacă te confrunți și tu cu asemenea probleme, trebuie să ceri cât mai rapid ajutorul unui specialist.

Dr. Felix Hair Implant este una dintre clinicile de top din România. Cu ajutorul medicilor, nu te vei mai confrunta cu rărirea firelor de păr. Consultaţia, cât și intervenția specifică vor fi efectuate de către medicul specialist, pentru ca rezultatele să fie cât mai bune. Alege și tu serviciile de top pe care ți le pune la dispoziție această echipă. Nu vei regreta cu siguranță faptul că ai cerut un consult.

În acest articol vei afla mai multe despre:

  • Unde poți afla mai multe despre această clinică?
  • Îngrijirea zonei după intervenția de implantare a firelor de păr

Unde poți afla mai multe despre această clinică?

Dacă vrei să devii clientul acestei clinici și să afli mai multe despre serviciile pe care ți le pune la dispoziție, accesează drfelixhairimplat.ro. Vei rămâne impresionat de recenziile și rezultatele pacienților ce au aceeași problemă ca și tine, s-au confruntat cu căderea precoce a părului. Deteriorarea firelor de păr poate apărea din diverse cauze, așa că tu trebuie să apelezi cât mai rapid la o clinică pentru implantarea firelor de păr.

Dacă îți este greu să te deplasezi până la sediul clinicii, poți cere o consultație online. Prin intermediul acesteia, medicul va observa stadiul zonei și poate stabili intervenția neinvazivă specifică pentru aceasta. Dacă decizi că vei avea nevoie de acest serviciu, poți să te îndrepți către clinică pentru efectuarea intervenției.

Îngrijirea zonei după intervenția de implantare a firelor de păr

Chiar dacă multe persoane consideră că această intervenție este una simplistă, să știi că sunt anumite etape. Perioada postoperatorie este una importantă, ce va defini modul de evoluție a implantului. Medicul te va informa cu fiecare pas pe care trebuie să-l faci, astfel încât zona să nu fie afectată.

Curățarea zonei trebuie făcută periodic, cu produse speciale pentru piele sensibilă. Alegând cu încredere serviciile pe care ți le pun la dispoziție specialiștii Dr. Felix Hair Implant, îți va fi mult mai ușor să ai din nou o podoabă capilară bogată. Trebuie doar să îți imaginezi, cât de încrezător vei fi din nou în forțele proprii odată ce vei avea o podoabă capilară densă și sănătoasă.

Clinica Dr. Felix Hair Implant este locul în care trebuie să ajungi. Specialiști vor fi alături de tine pe tot parcursul tratamentului, cât și după intervenție, pentru a observa evoluția acestuia. Nu uita, pentru a avea rezultate cât mai bune, după etapa de transplantare a firelor de păr, trebuie să ai grijă de zona primitoare.

Te confrunți cu pierderea părului? Programează-te la o consultație la clinica Dr. Felix Hair Implant!

 

Date de contact:

+40 720.254.368

client@drfelix.ro

Previous ArticleBazinul „Tolea Grințescu” din București va fi reparat și modernizat de Primăria Sectorului 1Next ArticleReîncepe panica provocată de coronavirus. Spitalul din România unde rudele pacienților au interzis
x
Da-mi un "Like":