Merita Citit

Bazinul „Tolea Grințescu” din București va fi reparat și modernizat de Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 din București a alocat 925.000 de lei pentru reparația și modernizarea Bazinului „Tolea Grințescu” din cartierul Floreasca. Această investiție va permite elevilor din școlile și liceele din sector să beneficieze de cursuri de înot gratuite, cu condiția să aibă carnetul de elev vizat la zi. Aceste cursuri vor fi organizate în colaborare cu Federația Română de Polo și vor fi coordonate de instructori calificați în domeniu.

Primarul Clotilde Armand a subliniat importanța acestui proiect, care va oferi copiilor și adolescenților din Sectorul 1 oportunitatea de a învăța să înoate și de a se bucura de beneficiile activităților sportive într-un mediu modernizat și sigur. De asemenea, se va stabili un orar pentru a permite desfășurarea cursurilor, antrenamentelor și competițiilor sportive în mod organizat și eficient.

Instructorii calificați pentru supravegherea copiilor vor fi furnizați de către Federația Română de Polo, asigurând astfel că aceștia vor avea parte de îndrumare de specialitate în timpul cursurilor de înot.

„Înotul este un sport care permite copiilor noștri să se dezvolte frumos și armonios. Prin acest proiect le oferim o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber și o modalitate prin care putem să descoperim campionii de mâine”, a transmis Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 1 a menționat că programul va fi conceput astfel încât și cetățenii din Sectorul 1 care doresc să practice înotul să poată beneficia de utilizarea bazinului. Astfel, se urmărește să se creeze oportunități pentru toată comunitatea, promovând sănătatea și activitatea sportivă în rândul locuitorilor din sector.

Previous ArticleÎn Sectorul 5 a fost amenajată o nouă promenadă, pe Calea RahoveiNext ArticleAccesează drfelixhairimplant.ro dacă te confrunți și tu cu pierderea părului!
x
Da-mi un "Like":