Merita Citit

În Sectorul 5 a fost amenajată o nouă promenadă, pe Calea Rahovei

PS5 anunță cu mândrie finalizarea unei noi promenade în Sectorul 5, situată pe Calea Rahovei. Cristian Popescu Piedone a vizitat personal această zonă și a discutat cu locuitorii din București care se aflau acolo. El a împărtășit pe pagina sa de Facebook următoarea declarație: „Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie”!

Sectorul 5 are de astăzi o nouă promenadă: Promenada Calea Rahovei!, au transmis reprezentanții PS5, vineri, 1 septembrie, într-o postare pe Facebook.

Primăria Sectorului 5 anunță cu mândrie finalizarea lucrărilor într-un timp remarcabil la adresa Calea Rahovei, nr.295. Transformările aduse în această zonă includ:

  • Refacerea trotuarelor și a locurilor de parcare din zonă;
  • Reamenajarea spațiilor verzi;
  • Plantarea de arbori și arbuști pereni;
  • Instalarea de bănci, fântâni și sisteme de irigare pentru a asigura un mediu curat și modern pentru locuitorii Sectorului 5.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dat asigurări că, alături de echipa sa, va continua într-un ritm alert toate lucrările de pe raza sectorului, declară PS5.

Cu privire la noua promenadă, primarul Sectorului 5 a dorit să împărtășească un mesaj pe platforma Facebook și să relateze o experiență în care o doamnă i-a spus că acum nu mai simte rușine să declare că locuiește în cartierul Rahova:

Continuăm să alungăm mizeria, buruienile și urâtul din sector!
Deunăzi, am mai pus o bucățică de normalitate în comunitatea noastră: „Promenada Calea Rahovei”.
Unde era maidan și murdărie, este viață, este culoare, este bucurie!
O doamnă mi-a spus că nu-i mai este rușine că trăiește în Sectorul 5… M-a emoționat și m-a întristat, deopotrivă! M-am bucurat și… am oftat în gândurile mele. Pentru că mi-ar plăcea să fiu magician, să rezolv într-o clipă toate problemele cetățenești ignorate în ultimii 30 de ani! Dar… sunt doar un om. Un om care muncește și speră că, alături de echipă și de comunitate, va reuși, în câțiva ani, să mulțumească toți cetățenii Sectorului 5!
Peste 250 de mii de suflete are Sectorul 5 și FIECARE VREA, pe bună dreptate, NORMALITATE.

Previous ArticleÎncă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit, luni dimineață, la Spitalul Floreasca din BucureștiNext ArticleBazinul „Tolea Grințescu” din București va fi reparat și modernizat de Primăria Sectorului 1
x
Da-mi un "Like":