Merita Citit

Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit, luni dimineață, la Spitalul Floreasca din București

Luni dimineața, pe 4 septembrie 2023, Ministerul Sănătății a informat că un pacient a decedat la Spitalul Floreasca. Pacientul se afla într-o stare foarte gravă încă de la momentul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corpului. Ministerul Sănătății transmite condoleanțe familiei îndoliate.

În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală.
Adresăm condoleanțe familiei, a precizat Ministerul Sănătății într-un comunicat.

Ministerul Sănătății a furnizat informații pe data de 3 septembrie 2023, referitoare la starea de sănătate a pacienților răniți în urma exploziilor de la Crevedia. Potrivit Agerpres, doi dintre acești pacienți, care sunt internați în unități medicale din România, și alți cinci care au fost transferați în străinătate, se află în prezent sub intubație și ventilați mecanic.

Din cei doi pacienți intubați în România, unul este internat la Spitalul Clinic de Urgență București, iar celălalt la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”.

În total, 16 pacienți cu stări de sănătate medii sau ușoare sunt internați la diverse spitale din București: 6 la Spitalul Clinic de Urgență București, 4 la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, 5 la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, 1 la Spitalul Universitar de Urgență București și 1 la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Până în prezent, 25 de pacienți au fost externați, în timp ce patru persoane au decedat în urma evenimentului. De asemenea, 12 răniți au fost transferați la spitale din străinătate pentru tratament specializat.

Previous ArticleVineri, 1 septembrie, a fost deschis traficul pe noul bulevard Iuliu Hațieganu, din Sectorul 3 al CapitaleiNext ArticlePe data de 6 septembrie 2023, în Parcul Gării de Nord, studenții protestează pentru că nu au primit reducerea de 90% la biletele de tren
x
Da-mi un "Like":