Merita Citit

Pieton lovit pe trecere în București, în zona Eroii Revoluției

În dimineața zilei de joi, 7 septembrie, a avut loc un accident în zona Eroii Revoluției din București. Potrivit primelor informații publicate pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov„, un pieton a fost implicat într-un accident cu un autobuz STB.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 07:00, iar victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni pentru a primi îngrijiri medicale. În urma accidentului, traficul a fost restricționat pe Șoseaua Olteniței, în direcția Constantin Brâncoveanu. Ambele benzi de circulație au fost blocate, iar circulația s-a desfășurat temporar pe linia de tramvai.

Olteniței cu Șura Mare, accident STB vs pieton. Victima va fi transportată la Sp. Bagdasar pentru a primi îngrijiri medicale. Trafic restricționat pe Șos. Olteniței, sensul către C-tin Brâncoveanu. Se circulă pe linia de tramvai, a declarat un moderator al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Membrii comunității au informat că circulația rutieră a fost reluată în jurul orei 08:10.

Previous ArticlePasajul Doamna Ghica, podul care face legătura între Pipera și Pantelimon, a fost deschis în această dimineațăNext ArticleAdministrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a achiziționat sute de bănci și coșuri de gunoi pentru parcurile din București
x
Da-mi un "Like":