Merita Citit

Căsuța cu cărți din Parcul Brâncuși, vandalizată în urmă cu două zile, a fost reparată

Căsuța cu cărți din Parcul Brâncuși, care a fost vandalizată acum două zile, a fost restaurată și au fost adăugate cărți noi. În noaptea de 12 spre 13 septembrie, în jurul orei 02:00, un bărbat a intrat în Parcul Brâncuși și a vandalizat minibiblioteca locală. A aruncat toate cărțile în apă și a deteriorat ușa căsuței.

Este important de menționat că aceasta a fost construită cu ajutorul unor persoane cu dizabilități.

Azi noapte, la ora 1.59, un individ a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce distrugea căsuța cu cărți din Parcul Brâncuși.
Însoțit de o femeie, acesta s-a oprit, a scos cărțile rând pe rând și le-a aruncat în fântână.
La final, a lovit cu piciorul și a rupt ușa căsuței muncite de persoanele cu dizabilități, de care au grijă colegii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Întreaga incidentă a fost înregistrată de camerele de supraveghere din parc.

Primăria Sectorului 6 a comunicat pe pagina sa de Facebook că minibiblioteca a fost restaurată, iar firma de securitate a parcului a fost responsabilă de efectuarea reparațiilor.

Pe lângă asta, în căsuță există acum și cărți noi.

Minibiblioteca din Parcul Brâncuși, vandalizată, a fost reparată.
Firma de pază s-a ocupat de acest lucru și a adus și cărți, a declarat PS6.

Primăria a precizat că Secția 25 de Poliție a demarat o anchetă cu privire la acest incident.

Imaginile cu individul care a rupt ușa cu piciorul și a aruncat cărțile în fântână, marți noapte, la ora 1.59, au ajuns pe masa polițiștilor, care au pornit anchetă privind distrugerile.

Previous ArticleÎn weekend, cetățenii din București sunt așteptați la Festivalul Bucharest Fringe, în Parcul Obor din Sectorul 2Next Article
x
Da-mi un "Like":