Merita Citit

Cauți un salon make-up Ploiești sau Iași? Află de aici de Stailer!

Pentru un eveniment important la care vor să arate cât se poate de bine, majoritatea femeilor se orientează spre saloanele de înfrumusețare și apelează la cosmeticieni cu experiență care se ocupă de imaginea lor. Este chiar recomandat să se apeleze la serviciile profesionale ale unui salon dacă este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere la care prezența este obligatorie.

Ești la momentul de față în căutarea unui salon make-up Ploiesti sau Iași? Atunci poți intra gratuit pe stailer.ro și să vezi acolo saloanele care se află în apropiere de tine. Citește recenzii, vezi fotografii recente cu experiențele celorlalți utilizatori și ia o hotărâre.

Stailer este o platformă special creată pentru a se renunța la vechile metode de găsire și programare la un salon. Nu mai trebuie să te programezi și să fugi pentru a ajunge la ora acesteia. O poți face pe aceasta la ora la care ești disponibilă.

Află programul make-up artistului și programează o vizită la acesta

Cu ajutorul filtrelor selectezi orașul, serviciul dorit și ora, iar imediat îți sunt afișate toate saloanele din zona ta care sunt înscrise pe Stailer. Ai posibilitatea să vezi prețurile serviciilor și să vezi dacă acestea se încadrează în bugetul tău. Trebuie menționat că prețul serviciului nu se schimbă în momentul în care vii fizic la programare. Acesta este un detaliu care interesează majoritatea celor care navighează pe Stailer.

Cei care nu au încredere în saloanele de înfrumusețare preferă să apeleze la cunoștințe sau să încerce să se pregătească singuri pentru a evita o situație nefericită. Saloanele care sunt înscrise pe platforma Stailer sunt unele premium, care oferă clienților servicii și experiențe care își merită prețul.

Machiaj de seară, de mireasă sau de zi, acestea sunt opțiunile pe care doamnele și domnișoarele le iau în considerare de cele mai multe ori. O apariție impecabilă pornește de la machiaj și de la podoaba capilară, care de multe ori este și ea modificată într-un anume fel.

Ia cu tine aplicația Stailer și fă programări pentru prieteni și rude

Pentru a-ți fi mai ușor să faci programări la saloane oriunde te-ai afla, poți să descarci aplicația Stailer în mod gratuit. De pe Google Play, App Store sau AppGallery ai posibilitatea asta. O instalezi pe telefon și când ai nevoie poți să faci programări pentru prieteni sau pentru membrii familiei. Câte vrei, nu există un număr limitat.

Aceasta te și informează atunci când vizita ta în salon se apropie. Se poate întâmpla să uiți și să te ie cu munca sau cu alte activități. Ei bine Stailer de pe telefon îți trimite o notificare în ziua cu pricina. Trebuie doar să o setezi din setările telefonului și gata. Aceasta își va face treaba de îndată.

Vezi pe stailer.ro mai multe detalii și vezi acolo articole cu ultimele noutăți în materie de păr, machiaj, manichiură etc. Stailer explorează pentru tine saloanele din apropiere pentru ca tu să ai parte de servicii de calitate.

 

 

 

Contact:

support@stailer.ro

Previous ArticleNext ArticleAstăzi, 19 septembrie, echipele Termoenergetica termină lucrările din intersecția Șos. Mihai Bravu X Calea Vitan, la Magistrala 2 Sud
x
Da-mi un "Like":