Magazin

Abilitati cautate de angajatori

Faceti ca anul 2021 sa fie mai bun decat 2020, imbunatatind abilitatile si compententele profesionale pe care le cauta angajatorii.

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va diferentia de restul candidatilor trebuie sa va ganditi dincolo de gradul dvs. de pregatire si sa va focusati catre abilitatile de top pe care angajatorii le doresc de la salariati in 2021. Citeste despre piata financiara din Romania si cum evolueaza aceasta pe blogul calculator salariu.

1. Managementul timpului

Gestionarea timpului a fost intotdeauna importanta, dar cu acceptarea muncii la distanta este mai importanta ca niciodata. Asta inseamna ca angajatorii tai trebuie sa aiba incredere ca iti poti gestiona timpul si iti poti face munca fara ca cineva sa se uite peste umarul tau. Chiar daca lucrati de acasa nu ezitati sa completati o cerere de concediu pentru a va putea odihni.

2. Inteligenta emotionala

Abilitatea de a ramane in ton cu propriile emotii si cu emotiile celor din jur este mai valoroasa ca niciodata si de aceea este o abilitate importanta pentru munca in 2021. Zilele de „lasati-va problemele la usa cand ajungeti la serviciu” sunt apuse. De la a-ti recunoaste propriile emotii pana la a avea empatie pentru emotiile colegilor si clientilor, inteligenta emotionala te va ajuta sa fii om, fara a fi nevoie sa fii extrovertit.

3. Creativitate

2021 va fi un moment de schimbare si crestere, iar asta inseamna ca a avea creativitate te poate evidentia pentru a gasi solutii si idei noi care sa miste acul pentru compania ta.

Gasiti cateva lucruri simple pe care le puteti face pentru a va spori creativitatea; uneori, este nevoie doar de o mica schimbare in rutina ta.

4. Adaptabilitate

Ai observat ca lucrurile se schimba mai repede ca niciodata? Pe masura ce tehnologia evolueaza, gasim noi modalitati de utilizare. Asta inseamna ca vechiul „Am facut intotdeauna asa!” atitudinea nu este altceva decat greutate in cariera ta. Trebuie sa fii adaptabil noilor tehnologii, noi colaborari si noi filozofii pentru a reusi in 2021.

5. Managementul schimbarilor

Dupa cum am mentionat mai sus, lucrurile se schimba mai repede ca oricand si uneori acest lucru poate fi dificil pentru angajati. A avea un talent pentru gestionarea schimbarilor, indiferent daca asta inseamna gestionarea schimbarilor pe cont propriu sau ajutarea la indrumarea unor echipe intregi cu privire la noile directive, este o modalitate excelenta de a face din tine o parte de neinlocuit pentru orice organizatie.

Acestea sunt principalele abilitati pe care trebuie sa le gestionati rapid, pentru cei mai multi din propria sufragerie. Tineti minte, acest lucru se poate face doar prin comunicare.

0
Previous ArticleNext Article
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x
Da-mi un "Like":