Lifestyle

3 motive pentru care sa cumperi un apartament in sectorul 4 al Capitalei

In momentul in care se gandesc sa cumpere un apartament in Capitala, oamenii din provincie nu stiu exact ce zona sa aleaga deoarece nu cunosc foarte bine orasul. In plus, isi doresc sa gaseasca o zona linistita, cu locuinte moderne si acces la facilitati, dar la un pret avantajos.

In general, acestia tin cont de proximitatea fata de locul de munca sau de unitatea de invatamant la care merge copilul familiei, dar ar trebui sa  analizeze foarte bine piata imobiliara inainte de a alege o locuinta. In acest fel nu numai ca vor putea negocia mai usor un pret bun pentru aceasta, dar pot afla si zonele in care sunt cele mai mici preturi pentru un metru patrat locuibil, dar si cele mai bune zone de locuit.

De exemplu, apartamentele din sectorul 4 pot avea un pret mai mare decat in alte zone ale Bucurestiului, dar acest lucru se datoreaza faptului ca aici se gasesc cartiere precum Aparatorii Patriei si Tineretului, unele dintre cele mai bine cotate.

  1. Apartamente situate intr-o zona centrala a Capitalei

Cum suprafata pe care se intinde sectorul 4 al Capitalei este una foarte mare, aceasta cuprinde de la zone aflate la in apropierea periferiei orasului, pana la zone centrale, unde se afla o multime de puncte de atractie si facilitati, cum ar fi centre comerciale, unitati medicale sau unitati scolare. Astfel ca acest sector poate fi potrivit pentru cei care sunt in cautarea unor locuinte situate cat mai central.

  1. Cei care apreciaza natura pot gasi mai multe parcuri

In sectorul 4 pot fi gasite mai multe parcuri, zone cu verdeata – Parcul Tineretului, Parcul Carol I si Parcul Natural Vacaresti – in care oamenii se pot plimba, pot face miscare sau pot iesi cu copiii in natura. De aceea, aceasta este una dintre zonele foarte apreciate de familiile cu copii, potrivit totodata pentru cei care iubesc natura, dar trebuie sa fie si aproape de serviciu si de scoala copiilor.

  1. Este un cartier modernizat, care a beneficiat de numeroase imbunatatiri

Un alt aspect care atrage oamenii in sectorul 4 este felul in care acesta arata. Unele statii de metrou au fost renovate, bine cunoscutul pasaj al Unirii a fost reabilitat, iar proiectele viitoare au in plan si alte zone. Acest lucru faciliteaza accesul oamenilor la servicii, unele de foarte buna calitate.

Cu toate acestea, fiecare persoana are propriile criterii dupa care se ghideaza atunci cand urmeaza sa isi cumpere o locuinta, fiind vorba despre o investitie importanta si costisitoare.

Previous ArticleTipuri de șeminee pentru un living deosebitNext ArticleCreștere fără precedent a pieței de coaching din România. Pandemia și crizele cauzate de războiul din Ucraina au provocat presiuni uriașe pe zona de management a companiilor
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":