Merita Citit

Consilierul PNL, Adrian Oianu, e nemulțumit că a venit la muncă pe 1 martie

În timpul unei ședințe a Consiliului Local al Sectorului 1, Adrian Oianu, un consilier PNL, a criticat faptul că a fost nevoit să vină la muncă de 1 martie și a acuzat-o pe primarul Clotilde Armand de lipsă de respect față de tradițiile românești. Potrivit HotNews.ro, Oianu a făcut această declarație în timpul ședinței de consiliu, exprimându-și nemulțumirea față de decizia primarului de a programa ședința în această zi.

Subliniez partea negativă a acestei zile. Vreau din nou să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești a acestui primar. Am învățat că nu-i pasă de cetățeni, am învățat că nu-i pasă de sector, acum înțelegem încet, încet că nu-i pasă nici de valorile românești. Și este evident asta.
În orice zi putea să pună această ședință de consiliu, și ieri și mâine, dar a pus-o astăzi ca să ne strice nouă bucuria sărbătoriri de 1 martie alături de cei dragi.
 

Un jurnalist pe nume Ovidiu Vanghele a extras momentul respectiv din înregistrarea live a ședinței și l-a postat pe rețelele de socializare, iar clipul a devenit viral, adunând sute de reacții și comentarii de la oameni. Iată câteva dintre comentariile lăsate de aceștia:

  • „Eu n-am avut liber de 1 martie, dar uite-i pe consilierii locali „liberali” cum nu prea vor să muncească. Cine sărbătorește 1 martie în familie?! Consilierul cu șapca lipită de cap”.
  • „A pus ședința pe 1 martie că să adune ea toate florile😆”.
  • „Păi și corporațiile ne-au chemat la muncă pe 1 Martie. Acum se explică tot, ăștia vor sa ne șteargă bucuria mărțișorului”.

Deși „Mărțișorul” se sărbătorește în toată țara, ziua de 1 martie nu este inclusă în lista legală a sărbătorilor legale pentru care angajații primesc zi liberă. Astfel, nemulțumirea consilierului PNL nu are o bază legală. În acest an, următoarele zile libere oficiale pentru români vor fi cele de sărbătorile pascale. Paștele Ortodox este pe data de 16 aprilie.

Previous ArticleUn bărbat deghizat în măicuță a profitat de mila oamenilor, mai întâi în București apoi în BacăuNext ArticleLucrările la două pasaje din zona de Est a Capitalei sunt în plină desfășurare
x
Da-mi un "Like":